





XXXIII Max Born Symposium Noncommutative geometry, quantum symmetries and quantum gravity

Noncommutative geometry, quantum symmetries and quantum gravity

Wroclaw, 6-10 July 2014



Schedule

| Time\Day | | 7 July (Monday) | 8 July (Tuesday) | 9 July (Wednesday) | 10 July (Thursday) | |
|---------------|-------|-----------------|------------------|--------------------|---------------------|-----------|
| 9:00 - 9:50 | 50min | Buchbinder | Majid | Schroers | Amelino-Camelia | |
| 9:55 - 10:45 | 50min | Fredenhagen | Beggs | Oriti | Arzano | |
| 10:45 - 11:15 | 30min | Coffee Break | Coffee Break | Coffee Break | Coffee Break | |
| 11:15 - 12:05 | 50min | Govindarajan | Woronowicz | Lewandowski | 11:15 - 11:45 30min | Gubitosi |
| 12:10 - 13:00 | 50min | Gurevich | Aschieri | Ivanov | 11:50 - 12:20 30min | Cianfrani |
| 13:00 - 15:00 | | Lunch | Lunch | Lunch | 12:25 - 12:55 30min | Rosati |
| 15:00 - 15:40 | 40min | Tolstoy | Fiore | Goerlich | 13:00 - 15:00 | Lunch |
| 15:40 - 16:20 | 40min | Lavrov | Pilch | Toppan | | |
| 16:20 - 16:50 | 30min | Nowicki | Naranjo | Mielczarek | | |
| 16:50 - 17:10 | 20min | Coffee Break | Coffee Break | Coffee Break | Departure | |
| 17:10 - 17:40 | 30min | Samsarov | Sverdlov | Osei | | |
| 17:40 - 18:05 | 25min | Puletti | Sergyeyev | Trześniewski | | |
| 18:05 - 18:30 | 25min | Pachoł | Bodendorfer | Kanatchikov | | |
| 18:30 - 18:50 | 20min | | Samar | Gnatenko | | |

Registration: 7 July, 8:30 – 8:55 Opening of MB33: 7 July, 8:55 – 9:00 Conference dinner: 8 July, 20:00 –